Formació Fotogràfica
Formació Fotogràfica

Amb gairabe 25 anys d'experiència com a fotograf i especialitzat en fotografia publicitària, retrat i interiorisme, he estudiat a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya Conservació e Indexació de Col·leccions Fotogràfiques, a la UAB el Postgrau en fotoperiodisme i e estat diplomat en Fotografia d'Arquitectura e Interiorisme.

 

Actualment treballo com a fotògraf i com a professor de fotografia, a més de tenir diversos projectes fotografics personals.  

Soc professor de fotografia a la UES (Unió excursionista de Sabadell) i en centres privats on imparteixo tant classes teòriques com pràctiques.     

He participat com a jurat en diversos Concursos Fotogràfics i soc menbre de la UPIFC  "Unió de Professionals de la Imatge i la Fotografia de Catalunya".

 

Què diuen de mi


Tots els cursos que he fet amb vosaltres m'han anat molt bé per millorar amb tots els aspectes fotogràfics. Fins el proper!!!

JOSEP PARADELL

 

Trobo molt interessant la varietat de posibilitats a escollir.

JOSEPA PLANA

 

"Tots els cursos que he fet, tan exteriors com a l'aula han estat molt interessants, el tracte és exelent i sempre que tinc algun dubte puc comptar amb ell".

NURIA RIBELL

 

Com a ex alumna d'Ecoclics la meva opinió es que son bons professionals, gent amb molt bones intencions i molt properes.

MINA MAÑAS

 

Dons la meva opinió sobre els cursos amb Ecoclics ha estat excelent... he aprés i he practicat fotogràfia d'una manera dinàmica i divertida. L'ambient sempre ha estar molt bó. Així val la pena.

MAITE PEÑA

 

L'experiència va ser molt bona i enriquidora.

ISABEL ARGANY, MUSEU D'HISTÒRIA DE SABADELL

 

Tot un plaer poder treballar-hi plegats.”

PAU BORBONET I MARC DE BALANZÓ CIMAE, ESPAI NATURA SABADELL


entreu
Continguts © josep lluis laisite by Bluekea