Formació Fotogràfica
Formació Fotogràfica

Amb gairabe 25 anys d'experiència com a fotograf i especialitzat en fotografia publicitària, retrat i interiorisme, he estudiat a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya Conservació e Indexació de Col·leccions Fotogràfiques, a la UAB el Postgrau en fotoperiodisme i e estat diplomat en Fotografia d'Arquitectura e Interiorisme.

 

Actualment treballo com a fotògraf i com a professor de fotografia, a més de tenir diversos projectes fotografics personals.  

Soc professor de fotografia a la UES (Unió excursionista de Sabadell) i en centres privats on imparteixo tant classes teòriques com pràctiques.     

He participat com a jurat en diversos Concursos Fotogràfics i soc menbre de la UPIFC  "Unió de Professionals de la Imatge i la Fotografia de Catalunya".

 

Què diuen de mi


Tots els cursos que he fet amb vosaltres m'han anat molt bé per millorar amb tots els aspectes fotogràfics. Fins el proper!!!

JOSEP PARADELL

 

Trobo molt interessant la varietat de posibilitats a escollir.

JOSEPA PLANA

 

"Tots els cursos que he fet, tan exteriors com a l'aula han estat molt interessants, el tracte és exelent i sempre que tinc algun dubte puc comptar amb ell".

NURIA RIBELL

 

Com a ex alumna d'Ecoclics la meva opinió es que son bons professionals, gent amb molt bones intencions i molt properes.

MINA MAÑAS

 

Dons la meva opinió sobre els cursos amb Ecoclics ha estat excelent... he aprés i he practicat fotogràfia d'una manera dinàmica i divertida. L'ambient sempre ha estar molt bó. Així val la pena.

MAITE PEÑA

 

L'experiència va ser molt bona i enriquidora.

ISABEL ARGANY, MUSEU D'HISTÒRIA DE SABADELL

 

Tot un plaer poder treballar-hi plegats.”

PAU BORBONET I MARC DE BALANZÓ CIMAE, ESPAI NATURA SABADELL

PERD LA POR AL FLAIX DE REPORTATGE

  17:00-20:00
Monistrol Fotografia, Passeig de la Plaça Major, 4, Sabadell

Taller de tres hores sobre utilització del flaix.

Es pretén donar a conèixer com treballar amb

els flaixos de reportatge en interiors i exteriors,

amb el flaix de la càmera i també remot.

El preu del taller es de 15€ a pagar abans de començar l'activitat.


INSCRIU-TE

VÉS MÈS ENLLÀ DEL MODUS AUTO

  10:00-13:00
Monistrol Fotografia, Passeig de la Plaça Major, 4, Sabadell

Taller d'iniciació teòric / pràctic sobre l'ús 

de la teva càmera fotogràfica i dels conceptes 

fotogràfics bàsics per començar a fer millors fotos.

Dissabtes al matí a Monistrol fotografia, de 10 a 13.00h

INSCRIU-TE

REDESCOBREIX EL MODERNISME DE SABADELL

Tot passejant pels carrers de la ciutat, aprendrem a mirar els edificis públics més emblemàtics del modernisme de Sabadell i a conèixer la seva història: qui els va encarregar i per a què, qui eren els arquitectes, qui hi va viure, etc.

Els fotografiarem mentre busquem la llum, el millor enquadrament, la millor perspectiva, les línies, les corbes, els colors, el significat dels elements decoratius modernistes i els materials utilitzats (mosaics, ferro, ceràmica, pintura, etc.). Preu de la sortida 10€

INSCRIU-TE

TALLER DE FOTOGRAFIA GASTRONOMICA

03/06/2017  16:00-20:00
"ÀNIMA A LA CUINA" Ctra de Terrassa 298, entrada per cantonada Costa Llobera nº2, 08205 - Sabadell (Barcelona)

El taller té una primera part teòrica on s'expliquen els fonaments de l'ús d'una càmera fotogràfica i on us donarem uns apunts ja impresos perquè puguis repassar a casa. A la segona part, parlarem dels conceptes a tenir en compte en aquesta especialitat, per finalment posar-los en practica realitzant una sèrie de fotografies de plats acabats de cuinar.

El preu del taller es de 30€ a pagar abans de començar l'activitat.

INSCRIU-TE

REGALA FORMACIÓ

Vols fer un regal original? Amb els nostres xecs regal podràs fomentar la fotografia en un amic o familiar. S'entrega en un sobre personalitzat i té una durada d'un any des de la compra.


INSCRIU-TE

entreu
Continguts © josep lluis laisite by Bluekea